Wat een puike prestatie !

Wiet Keersemaekers en Mart Truijen zijn beide gehuldigd door wethouder Tessa Geelen

Hoe vaak komt het voor dat vrijwilligers 50 jaar actief zijn voor een vereniging of stichting? Nou, bijna nooit! Althans, de redactie heeft er nog nooit van gehoord. Stichting DSO is derhalve bere en bere trots dat Wiet en Mart al zo lang de stichting steunen en iedere zondag morgen acte de presence geven om mensen met een beperking te laten sporten. Fantastisch mooi en we hopen nog heel veel jaren van hun steun te mogen genieten.

De Deken van de St. Martinus in Weert heeft onlangs wel zijn beklag gedaan bij het bestuur van DSO, want hij heeft beide heren nog nooit op zondag morgen in de kerk gezien! Hij zei er wel bij: 't is ze vergeven :-)'

Tijdens het koffiedrinken na het zwemmen zijn door de voorzitter Rick ook nog Petra Scheenen en Henk de Koning in het zonnetje gezet. Zij hebben beide al meer dan 25 jaar trouwe dienst voor DSO erop zitten. Ook zeer bijzonder.

Petje af voor deze al deze heren en deze dame. Namens alle deelnemers, collega vrijwilligers, bestuur van DSO, Tessa Geelen ..... dankjewel!