1. Reglement en gedragscode vrijwilligers zwemmen

Reglement zwemmen Versie 4.pdf Reglement zwemmen Versie 4.pdf (1.09 MB 31.07.2016 21:32)

2. Reglement en gedragscode vrijwilligers ruitersport

Reglement ruitersport Versie 3.pdf Reglement ruitersport Versie 3.pdf (483.27 KB 31.07.2016 21:34)

3.  Gedragscode zwembranche - NPZ

Stichting DSO committeert zich aan de gedragscode van de zwembadbranche. Als download de verkorte versie.

De Gedragscode Zwembranche korte versie v2.pdf De Gedragscode Zwembranche korte versie v2.pdf (66.67 KB)

Via onderstaande link is de laatste, uitgebreide versie van deze gedragscode in te zien.

4. BREZ 2.0 voor licentiehouders

Onderstaand de link naar de nieuwe Bepalingen, Richtlijnen en Examenprogramma's Zwem-ABC waaraan Stichting DSO zich committeert.

5. Calamiteitenplan DSO-BHV

CALAMITEITENPLAN DSO-BHV UITGAVE 1 1 SEPTEMBER 2013.pdf CALAMITEITENPLAN DSO-BHV UITGAVE 1 1 SEPTEMBER 2013.pdf (1.68 MB)

6. Klachten formulier

Indien u een klacht m.b.t. de activiteiten van Stichting DSO, kunt u onderstaand formulier downloaden, invullen en opsturen naar info@stichtingdso.nl De klacht zal dan officieel in behandeling worden genomen door het bestuur van DSO.

Klachtenregistratieformulier DSO.pdf Klachtenregistratieformulier DSO.pdf (14.79 KB)

7. Registratieformulier (bijna) ongevallen

Onderstaand formulier is geldig voor zowel de sectie paardrijden als ook zwemmen.

Registratieformulier (bijna) ongevallen DSO.pdf Registratieformulier (bijna) ongevallen DSO.pdf (15.00 KB)

8. Formulieren leerlingvolgsysteem zwemmen

Leerlingvolgsysteem DSO - Groep 1.pdf Leerlingvolgsysteem DSO - Groep 1.pdf (41.58 KB)

Leerlingvolgsysteem DSO - Diploma A.pdf Leerlingvolgsysteem DSO - Diploma A.pdf (41.66 KB)